Produse Parteneri Contact Harta Site
 
Noutati Oferta speciala
 
 
 
Mai puternici ca oricând

Cu o experientã de aproape 40 de ani, noi, Ductil Steel, ne mândrim cu faptul de a fi unul dintre cei mai importanti producãtori români de sârme si derivate din sârmã. Cum însã obiectivul companiei este sã devenim un combatant invincibil pe piata metalurgicã internã si internationalã , am derulat permanent programe investitionale complexe pe diverse segmente de activitate.
pe flancul materie primã:
În luna martie 2004, Ductil Steel a semnat un nou tratat de aliantã: contractul de închiriere a combinatului Otelu Rosu. Alianta asigurã combinatului posibilitatea de a se reintegra în circuitul industrial iar companiei noastre certitudinea cã materia primã furnizatã corespunde standardelor calitative înalte.
Programul investitional derulat la Otelu Rosu s-a constituit într-un veritabil tur de fortã. Combinatul, dar în special otelãria, a fost tinta unor operatiuni coordonate de reabilitare si modernizare. Liniile de productie au fost îmbunãtãtite sau înlocuite cu tehnologii performante iar cuptorul 1 a fost transformat în LF. Æinele de rulare si instalatiile de turnare continuã au fost modificate si adaptate pentru a permite obtinerea de tagle superioare din punct de vedere functional: lungimea acestora poate atinge de la 8 pânã la 12 metri, spre deosebire de cele vechi care aveau maxim 6 metri.
Prin repornirea combinatului de la Otelu Rosu fierul vechi, care pânã acum se exporta, va putea fi transformat în produse cu valoare adãugatã în tara noastrã. Pe lângã faptul cã importul de tagle si produse derivate se va reduce drastic, România poate deveni exportator de renume pe acest segment.
pe flancul plasã sudatã si panouri de gard:
pentru a rãspunde cât mai eficient cererilor actuale de consum, Din necesitatea de a maximiza productivitatea eficientiza fluxul de productie pe palierul plase sudate, societatea noastrã a fost dotatã cu linii tehnologice moderne iar platforma Beta Buzãu utilatã si transformatã înr-un nou punct de fabrica de plasã sudatã. Capacitatea de productie pentru acest tip plase sudate s-a dublat,
Ductil Steel reusind sã satisfacã cererile pietei cu promptitudine si profesionalism.
Cu o experientã de 10 ani în domeniul fabricãrii panourilor bordurate de gard, Ductil Steel investeste continuu nu doar în controlul calitãtii ci si în componenta estetico-functionalã a acestor produse. În 2004 compania a achizitionat o linie tehnologicã modernã, marca IDEAL, care, pe lângã avantajul unui grad ridicat de productivitate, asigurã o prelucrare si o proportionare exactã a panoului de gard.
Într-un mediu concurential puternic nu poti contracara si nu te poti afirma decât prin promovarea unor produse care satisfac standarde calitative înalte si reusesc, prin eficienta cu care au fost concepute, sã rãspundã inteligent nevoilor de consum extrem de complexe.
Pentru performantã!
În acelasi spirit al “legalizãrii” calitãtii singulare, Ductil Steel, în colaborare cu Univesitatea Tehnicã de Constructii Bucuresti (UTCB), a initiat în 2004 un amplu proiect de cercetare. În program va fi implicat si Centrul National pentru Reducerea Riscului Seismic Bucuresti. Avantajele de ordin tehnic ale mãrcii FORTE, demonstrate deja în laboratorul propriu de încercãri, vor fi confirmate de aceastã datã de institutiile abilitate în urma unor teste complexe de laborator. Se va determina, de asemenea, în ce mãsurã plasele sudate amprentate FORTE pot fi utilizate în domeniul constructiilor hidrotehnice, de drumuri si poduri.
Prin intermediul unor echipamente speciale, furnizate UTCB-ului de cãtre Agentia de Colaborare Internationalã din Japonia se vor avansa tehnici inovatoare în domeniul proiectãrii constructiilor, tehnici care vor spori coeficientul de sigurantã publicã si vor diminua semnificativ riscul pierderilor materiale în eventualitatea unor viitoare miscãri seismice.
Programul de cercetare urmãreste, în acelasi timp, reactualizarea normelor tehnice în domeniul constructiilor si furnizarea de informatii specializate privind utilizarea plaselor sudate. Performantele plaselor sudate amprentate FORTE si aria de aplicabilitate a acestora în domeniul constructiilor civile si industriale vor constitui date suport necesare pentru elaborarea unui material de specialitate. Intitulat „Ghid de proiectare a elementelor de beton armate cu plase FORTE”, acesta oferã specialistilor în domeniu informatii tehnice complete. Proiectul de cercetare include si un program bursier initiat de Ductil Steel, program în urma cãruia 4 studenti din cadrul UTCB vor primi burse de merit.
Promovarea performantei si a excelentei calitative la toate nivelele a transformat Ductil Steel într-o marcã etalon pe piata metalurgicã româneascã.
Ductil Steel. Producãtor de elitã pe piata metalurgicã româneascã.
Ductil Steel. 40 de ani de experientã în domeniu
Ductil Steel. Un nume .
 
   
  Copyright ©2004 Ductil Steel | All rights reserved