Produse Parteneri Contact Harta Site
 
Noutati Oferta speciala
 
 
 
În prezent, Ductil Steel Buzãu reprezintã, prin productia sa de sârmã si derivate din sârmã, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din România.
Pentru compania noastrã, competitia a început în 1963, când ne-am înfiintat ca “Întreprindere de Sârmã si Produse din Sârmã” Buzãu. În perioada care a urmat ne-am concentrat toate resursele în directia extinderii capacitãtilor de productie, punând accentul si pe diversificarea ofertei comerciale. Astfel, tinând cont de evolutia continuã a cererii clientilor nostri am reusit sã ne adaptãm si sã dezvoltãm, de la an la an, metode si mijloace noi de satisfacere a exigentelor acestora.
Evolutia companiei a fost marcatã de multiplele transformãri economico-sociale si, într-o mare mãsurã, de cele tehnice si tehnologice, care au avut loc atât la nivel national, cât si international.
Ca urmare a dinamicii impuse de economia de piatã, în anul 1991 “Întreprinderea de Sârmã si Produse din Sârmã“ devenea, prin procesul de privatizare, S.C. Ductil S.A. Buzãu. Divizarea acesteia, în 1999, coincide cu ultima etapã a procesului de privatizare si duce la aparitia a douã companii: S.C. Ductil, având ca obiect de activitate producerea si comercializarea consumabilelor de sudurã si S.C. Ductil Steel S.A. axatã pe producerea si comercializarea sârmelor si a produselor din sârmã.
 
 
  Copyright ©2004 Ductil Steel | All rights reserved