Produse Parteneri Contact Harta Site
 
Noutati Oferta speciala
 
 
 
Certificat ISO 9001:2008 Politica in domeniul calitatii si mediului Implementarea unui sistem de management al calitătii în acord cu ISO 9001/2000 si certificat de Lloyd`s Register Quality Assurance conferă produselor Ductil Steel o recomandare în plus si o garantie a seriozitătii cu care este privit acest domeniu de către managementul societătii. Acest fapt presupune stabilirea si mentinerea de către companie a unui Sistem de Management al Calitătii complet documentat, pentru a demonstra că produsele întrunesc cerintele specificate. În acest scop, compania detine un laborator de testare, bine echipat în cadrul căruia îsi desfăsoară activitatea o echipă de specialisti. Profesionalismul acestora este o garantie a faptului că produsele oferite de Ductil Steel întrunesc standardele impuse de nevoile si asteptarile clientilor si de cerintele legale aplicabile. Pentru introducerea in piata a produselor pentru constructii compania detine certificarea de conformitate din partea organismului de certificare Qualitas - pentru Romania, la care se adauga noile certificari de conformitate obtinute pentru piata Ungariei. În contextul exigentelor impuse de legislatia de mediu, armonizata cu cea europeana, problema minimizarii riscurilor generate de poluare si asigurarea unei dezvoltari durabile a activitatilor economice poate fi rezolvata prin instituirea unui Sistem de Management de Mediu, implementarea si certificarea acestuia fiind calea cea mai simpla si eficienta de a demonstra autoritatilor de mediu si opiniei publice bunele intentii si angajamentul organizatiei noastre privind asigurarea conformarii cu cerintele de reglementare. In acord cu aceste tendinte, SC Ductil Steel SA si-a certificat Sistemul de Management al Mediului in conformitate cu ISO 14001: 2004. Obiectivele, tintele si directiile de actiune, stabilite prin Politica în domeniul calitatii si mediului sunt supuse analizei si monitorizarii continue pentru aplicarea sistematica si programata a cerintelor impuse de standardele ISO 9000 / 2001 si ISO 14001 / 2004 si comunicate tuturor partilor interesate.
In plus, pentru produsele utilizate in constructii s-a obtinut certificarea de conformitate din partea organismului de certificare Qualitas.
 
 
 
 
 
 
 
In plus, pentru otelul beton tip B500B si B500C utilizat in constructii pe piata interna, compania detine Agremente Tehnice. 
 
 
   
  Copyright ©2004 Ductil Steel | All rights reserved