Avantajele plasei FORTE
Plasa amprentatã “DS”are numeroase avantaje tehnice, în conditiile mentinerii aceluiasi pret de vânzare cu plasa sudatã lisã.
- Capacitate portantã ridicatã si o comportare mult mai bunã la procesele de fisurare si deformare, rezistenta si durabilitatea constructiilor fiind astfel garantate pe perioade foarte mari de timp.
- Rezistentã deosebitã la rupere, în conformitate cu standardele calitative europene.
- Proprietãti mecanice superioare si aderentã la beton de douã ori mai mare decat a celor netede (conform cercetãrilor efectuate de Universitatea Tehnicã de Constructii Bucuresti), lucru care determinã performante tehnice deosebite si avantaje în ceea ce priveste operatiile de tratare si întretinere a betonului.
- Posibilitatea utilizãrii unui diametru inferior celui prescris pentru o plasã netedã, fapt care atrage economii semnificative de metal, si implicit avantaje economice si practice.
- Plasa sudatã amprentatã DUCTIL STEEL poartã ca element de identificare initialele “DS”, care atestã provenienta produsului si permite diferentierea sa fatã de produsele concurente.
După toate regulile competitiei
Stim cã standardele calitative înalte ale materialelor de constructie sunt esentiale pentru satisfacerea nevoii de sigurantã a clientilor nostri.

Practica ne-a demonstrat tuturor, ca în cazul tragicelor cutremure din Turcia si Grecia, cã slaba calitate a produselor poate însemna pierderea de vieti omenesti si de bunuri materiale.
De aceea, DUCTIL STEEL a transformat cerintele de calitate ale produselor de acest tip într-o stare de fapt: plasa sudatã amprentatã FORTE.
  Copyright ©2004 Ductil Steel | All rights reserved